velkommen

i denne bloggen kan du lese spennende og mindre spennende ting som foregår i leiligheten vår. og eventuelt andre givende ting vi skulle føle for å skrive

lørdag 25. november 2006

Vi har laget ristopper

Ristopper

Ingredienser:
75 g delfiafett, kokosfett
1 plate mørk kokesjokolade
3 ss sterk kaffe
1 egg
100 g melis
1 ts vaniljesukker
1 1/2 liter puffet ris

Femgangsmåte:
Smelt og avkjøl kokosfettet. Smelt kokesjokoladen i kaffen. Pisk egg og melis til eggedosis. Rør inn vaniljesukker, smeltet sjokolade og smeltet kokosfett. Vend inn puffet ris. Lag ”boller” med hjelp av to skjeer og sett på brett kledt med matpapir. Sett kaldt natten over. Legg ristoppene i tette bokser og oppbevar kaldt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempe gode risboller! :-D

Anonym sa...

mamma og Aron.
--- og kjempe enkle!!